پی آمدها و کارنامه ۴۵ سال انقلاب اسلامی در ایران: زن زندگی آزادی

نوشته شده توسط Admin در 16 نوامبر 24

هدف انجمن پژوهشگران ایران، مانند همیشه، تبادل نظر و بررسی هر چه بیشتر جنبه‌های گوناگون موضوع‌های انتخاب‌شده می‌باشد. انجمن پژوهشگران ایران امیدوار است با احترامی که برای تمامی افکار و اندیشه‌ها در جهت ساختن آینده ایران قائل است، قادر باشد از دیدگاههای گوناگون پژوهشی، تخصصی و سیاسی در این زمینه برخوردار گردد.

تاریخ دریافت مقاله: ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵:
از شما دعوت میکنیم تا با مشارکت و حضور خود به بار علمی و تخصصی این نشست بی افزایید.

انجمن پژوهشگران ایران در همکاری با مرکز مطالعات حقوقی دانشگاه سوربون فرانسه برگزار می کند:

۹ – ۱۱ اسفند ۱۴۰۳۲۷-۲۸ فوریه و اول مارس ۲۰۲۵

دانشگاه سوربون – پاریس ۱

انجمن پژوهشگران ایران به منظور بررسی و تحلیل عملکرد و پیامدهای ۴۵ سال انقلاب اسلامی در ایران با تمرکز بر شعار محوری “زن، زندگی، آزادی”، کنفرانس سه روزه با عنوان “کارنامه، عملکرد و پیامدهای ۴۵ سال انقلاب اسلامی در ایران: زن، زندگی، آزادی” را برگزار می‌کند. این کنفرانس با مشارکت مرکز مطالعات حقوقی دانشگاه سوربون فرانسه و با حضور پژوهشگران، متخصصان و اندیشمندان از ایران و سراسر جهان برگزار خواهد شد..

هدف انجمن پژوهشگران ایران، مانند همیشه، تبادل نظر و بررسی هر چه بیشتر جنبه‌های گوناگون موضوع‌های انتخاب‌شده می‌باشد. انجمن پژوهشگران ایران امیدوار است با احترامی که برای تمامی افکار و اندیشه‌ها در جهت ساختن آینده ایران قائل است، قادر باشد از دیدگاههای گوناگون پژوهشی، تخصصی و سیاسی در این زمینه برخوردار گردد.

در زمُره مهمترین موارد این سلسله بررسی ها:

▼ جنبش های اجتماعی – اعتراضی ▼اقتصاد، فساد و جرایم سازمان یافته ▼ دادخواهی و عدالت انتقالی ▼ اقوام و تنوعات اتنیکی ایران ▼ ادیان و مذاهب ▼ بهداشت و درمان ▼ آموزش و پرورش ▼ شرایط اقلیمی و محیط زیست  ▼نقش و تحول رسانه ها ▼ هنر اعتراضی ▼ زن، زندگی آزادی

چرا؟

  1. بازنگری تاریخی: واکاوی تحولات ایران پس از انقلاب: این کنفرانس فرصتی مغتنم برای بازنگری در ۴۵ سال گذشته از انقلاب اسلامی در ایران فراهم می‌کند. با بررسی عمیق پیامدها و نتایج آن، به درک ژرف‌تر تحولات جامعه، سیاست و فرهنگ ایرانی دست می‌یابیم..
  2. چشم‌اندازهای جنسیتی –  بازتابی بر جنبش‌های جنسیتی در ایران و چشم‌انداز آینده:  این کنفرانس با تمرکز بر شعار محوری “زن، زندگی، آزادی” نوری نو بر تجارب، چالش‌ها و دستاوردهای جنبش‌های جنسیتی در ایران در دوره معاصر می‌اندازد. این رویداد فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر و بحث و گفتگو پیرامون پیشرفت‌های حاصل شده در این حوزه در ایران، تأثیرات آن بر منطقه و چشم‌انداز آینده جنبش‌های برابری‌خواهی جنسیتی فراهم می‌کند.
  3. گفتگوی میان‌رشته‌ای – کلید گشای درک عمیق‌تر پیامدهای انقلاب: گردهم‌آوردن محققان، متخصصان و دانشمندان از رشته‌های گوناگون، از جمله حقوق، اقتصاد، جامعه‌شناسی و بهداشت، بستری برای گفتگوی میان‌رشته‌ای فراهم می‌کند. این تبادل نظرها، دریچه‌ای به سوی درک عمیق‌تر مسائل پیچیده‌ای می‌گشاید که با پیامدهای انقلاب اسلامی، چالش‌های پیش رو و فرصت‌های نوظهور برای آینده ایران گره خورده‌اند.
  4. پیامدهای سیاسی: انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ تأثیرات ماندگاری بر سیاستگذاری و حکمرانی ایران در ۴۵ سال گذشته داشته است. تحلیل این پیامدها، زمینه شناسایی عرصه‌ تغییر و تدوین راهبردهایی برای آینده‌ای فراگیر و برابر برای ایران و شهروندان آن را فراهم می‌آورد.
  5. اهمیت جهانی: تمرکز کنفرانس بر برابری، عدالت، و آزادی در خارج از ایران نیز تأثیر دارد. این کنفرانس به گفت‌وگوهای گسترده‌تر در مورد حقوق بشر، عدالت اجتماعی، و تساوی جنسیتی در منطقه کمک می‌کند.

به طور خلاصه، این کنفرانس بستری برای تحلیل انتقادی، مباحثات کارشناسانه و همکاری میان اندیشمندان فراهم می‌آورد که در نهایت به درک بهتر تأثیر انقلاب اسلامی بر زندگی ایرانیان و امکان برنامه ریزی سازنده برای آینده منجر خواهد شد.