کنفرانس آینده: پاریس ۲۰۲۵

نوشته شده توسط Admin در 16 نوامبر 24

هدف انجمن پژوهشگران ایران، مانند همیشه، تبادل نظر و بررسی هر چه بیشتر جنبه‌های گوناگون موضوع‌های انتخاب‌شده می‌باشد. انجمن پژوهشگران ایران امیدوار است با احترامی که برای تمامی افکار و اندیشه‌ها در جهت ساختن آینده ایران قائل است، قادر باشد از دیدگاههای گوناگون پژوهشی، تخصصی و سیاسی در این زمینه برخوردار گردد.

تاریخ دریافت مقاله: ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ برابر با ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵:
از شما دعوت میکنیم تا با مشارکت و حضور خود به بار علمی و تخصصی این نشست بی افزایید.

پی آمدها و کارنامه ۴۵ سال انقلاب اسلامی در ایران: زن زندگی آزادی

انجمن پژوهشگران ایران در همکاری با مرکز مطالعات حقوقی دانشگاه سوربون فرانسه برگزار می کند:

۹ – ۱۱ اسفند ۱۴۰۳۲۷-۲۸ فوریه و اول مارس ۲۰۲۵

دانشگاه سوربون – پاریس ۱

انجمن پژوهشگران ایران به منظور بررسی و تحلیل عملکرد و پیامدهای ۴۵ سال انقلاب اسلامی در ایران با تمرکز بر شعار محوری “زن، زندگی، آزادی”، کنفرانس سه روزه با عنوان “کارنامه، عملکرد و پیامدهای ۴۵ سال انقلاب اسلامی در ایران: زن، زندگی، آزادی” را برگزار می‌کند. این کنفرانس با مشارکت مرکز مطالعات حقوقی دانشگاه سوربون فرانسه و با حضور پژوهشگران، متخصصان و اندیشمندان از ایران و سراسر جهان برگزار خواهد شد..

هدف انجمن پژوهشگران ایران، مانند همیشه، تبادل نظر و بررسی هر چه بیشتر جنبه‌های گوناگون موضوع‌های انتخاب‌شده می‌باشد. انجمن پژوهشگران ایران امیدوار است با احترامی که برای تمامی افکار و اندیشه‌ها در جهت ساختن آینده ایران قائل است، قادر باشد از دیدگاههای گوناگون پژوهشی، تخصصی و سیاسی در این زمینه برخوردار گردد.

در زمُره مهمترین موارد این سلسله بررسی ها:

▼ جنبش های اجتماعی – اعتراضی ▼اقتصاد، فساد و جرایم سازمان یافته ▼ آینده انرژی – نفت و گاز ▼دادخواهی و عدالت انتقالی ▼ اقوام و تنوعات اتنیکی ایران ▼ ادیان و مذاهب ▼ بهداشت و درمان ▼ آموزش و پرورش ▼ شرایط اقلیمی و محیط زیست  ▼نقش و تحول رسانه ها ▼ هنر اعتراضی ▼ زن، زندگی آزادی

چرا؟

  1. بازنگری تاریخی: واکاوی تحولات ایران پس از انقلاب: این کنفرانس فرصتی مغتنم برای بازنگری در ۴۵ سال گذشته از انقلاب اسلامی در ایران فراهم می‌کند. با بررسی عمیق پیامدها و نتایج آن، به درک ژرف‌تر تحولات جامعه، سیاست و فرهنگ ایرانی دست می‌یابیم..
  2. چشم‌اندازهای جنسیتی –  بازتابی بر جنبش‌های جنسیتی در ایران و چشم‌انداز آینده:  این کنفرانس با تمرکز بر شعار محوری “زن، زندگی، آزادی” نوری نو بر تجارب، چالش‌ها و دستاوردهای جنبش‌های جنسیتی در ایران در دوره معاصر می‌اندازد. این رویداد فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر و بحث و گفتگو پیرامون پیشرفت‌های حاصل شده در این حوزه در ایران، تأثیرات آن بر منطقه و چشم‌انداز آینده جنبش‌های برابری‌خواهی جنسیتی فراهم می‌کند.
  3. گفتگوی میان‌رشته‌ای – کلید گشای درک عمیق‌تر پیامدهای انقلاب: گردهم‌آوردن محققان، متخصصان و دانشمندان از رشته‌های گوناگون، از جمله حقوق، اقتصاد، جامعه‌شناسی و بهداشت، بستری برای گفتگوی میان‌رشته‌ای فراهم می‌کند. این تبادل نظرها، دریچه‌ای به سوی درک عمیق‌تر مسائل پیچیده‌ای می‌گشاید که با پیامدهای انقلاب اسلامی، چالش‌های پیش رو و فرصت‌های نوظهور برای آینده ایران گره خورده‌اند.
  4. پیامدهای سیاسی: انقلاب اسلامی ۱۳۵۷ تأثیرات ماندگاری بر سیاستگذاری و حکمرانی ایران در ۴۵ سال گذشته داشته است. تحلیل این پیامدها، زمینه شناسایی عرصه‌ تغییر و تدوین راهبردهایی برای آینده‌ای فراگیر و برابر برای ایران و شهروندان آن را فراهم می‌آورد.
  5. اهمیت جهانی: تمرکز کنفرانس بر برابری، عدالت، و آزادی در خارج از ایران نیز تأثیر دارد. این کنفرانس به گفت‌وگوهای گسترده‌تر در مورد حقوق بشر، عدالت اجتماعی، و تساوی جنسیتی در منطقه کمک می‌کند.

به طور خلاصه، این کنفرانس بستری برای تحلیل انتقادی، مباحثات کارشناسانه و همکاری میان اندیشمندان فراهم می‌آورد که در نهایت به درک بهتر تأثیر انقلاب اسلامی بر زندگی ایرانیان و امکان برنامه ریزی سازنده برای آینده منجر خواهد شد.

هدف انجمن پژوهشگران ایران، همواره، فراهم آوردن بستری مناسب برای تبادل نظر و تحلیل عمیق‌تر ابعاد مختلف موضوعات انتخابی و ارائه پیشنهادات مبتنی بر راه‌حل‌های سازنده به منظور ساختن آینده‌ای روشن برای ایران می‌باشد. این انجمن با احترام به تنوع اندیشه‌ها و نظرات، در تلاش است تا از دیدگاه‌های گوناگون پژوهشی، تخصصی و سیاسی بهره‌مند شود و بستری پویا برای تعامل و همفکری ایجاد نماید.

شیوه کار انجمن پژوهشگران ایران در دعوت از صاحب‌نظران برای شرکت در گردهم‌آیی ها بر مبانی زیر استوار است:

  1. اعلام کتبی همراه با ارسال خلاصه ای از نقطه ‌نظرها (۲۵۰ تا ۵۰۰ کلمه) در باره موضوع مورد بحث باضافه یک قطعه عکس و بیوگرافی مختصرتایپ شده در برنامه مایکروسافت ورد و ارسال از طریق پست الکترونیکی conference@aciiran.com تا تاریخ ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵  برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳٫
  2. پس از پذیرش، ارسال مقاله کامل (بین دو تا پنج هزارکلمه) که باید حداقل چهار هفته قبل از تاریخ برگزاری نشست و گردهم آیی به انجمن پژوهشگران ایران رسیده باشد. به این ترتیب امکان ترجمه و تنظیم برنامه نشست بوجود خواهد آمد. انتظار کمیته بررسی، وجود بار علمی و ارائه نظریه‌های نو، مثبت، و مبتکرانه در مقالات می‌باشد تایپ شده در برنامه مایکروسافت ورد و ارسال از طریق پست الکترونیکی conference@aciiran.com
  3. درخواست داریم چارچوب مقاله ارائه شده بطور تقریب سی درصد گذشته نگری، سی درصد مسائل امروز و بطور قطع حدود چهل درصد نگاه به آینده و پیشنهادات عملی تنظیم شده باشد.
  4. مدت سخنرانی در چهارچوب مقاله ارائه شده، بین ده تا پانزده دقیقه و مدت لازم برای سؤال و جواب و توضیحات اضافی پانزده دقیقه می‌باشد که ممکن است بطور فردی و یا در قالب یک پانل انجام شود.
  5. زبان این کنفرانس فارسی/انگلیسی/فرانسوی خواهد بود
  6. مقالات ارائه شده مطابق برنامه انجمن پژوهشگران ایران در پایان هر گردهم‌آیی بصورت کتاب مستقل و با قید نام صاحبان مقاله چاپ و منتشر خواهد شد.
  7. کنفرانس های انجمن پژوهشگران ایران تا به امروز با همت داوطلبانه و پشتیبانی مادی و معنوی دوستان و همراهان ما برگزار شده است. هزینه رفت و آمد و اقامت برای شرکت در هر یک از جلسات به‌عهده شرکت‌کنندگان خواهد بود.