دکتر حسین لاجوردی

نوشته شده توسط Admin در 19 آوریل 16
Hossein Ladjevardi page

دکتر حسین لاجوردی

رئیس انجمن پژوهشگران ایران

hosseinladjevardi [at] aciiran [.] com

English

خرید کتابهای دکتر حسین لاجوردی:دلم شور می زند

پارلمان فکری

http://parlemanfekri.com/index.html

 

هر دو کتاب از طریق آمازون، سایت بالا و تماس با انجمن پژوهشگران ایران قابل خرید می باشند

قابل خرید از: آمازون (اروپا) آمازون (امریکا)

کتابی از

دکتر حسین لاجوردی

pdf        htm

انتشارات انجمن پژوهشگران ایران

Association des Chercheurs Iraniens Publications

ISBN 978-0-9566168-0-7

 

نگاه شخصی من

“امروز و فردای ایران”

www.hosseinladjevardi.com

facebook.com/hladjevardi

آغاز استبدادی جدید
هیجان یا منطق – کلید جهنم
چرا من رای نمیدهم – کنکاشی بر دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی
ایران، سرزمین بحران ها و تفاوت ها
یلدای آزادی ایران
فدرالیسم را از زندان تجزیز طلبان نجات دهیم
سیاهی و نفرت ۱۰ ساله
نامه ای سر گشاده به شاهزاده رضا پهلوی به بهانه ۹ آبان و تبریک سالروز تولدشان
لباس روحانیت را به عنوان اعتراض از تن خارج کنید
انصاف سیاسی – اجتماعی
آیا زمان آن رسیده است که کارنامه هایمان را باز نگری کنیم؟

 

“ساختن آینده ایران وظیفه ما نیست، سرنوشت ماست”

با هم تلاش کنیم حکومت تهران را به دولت ایران بدل کنیم – افتتاحیه کنفرانس “فدرالیسم …؟” دسامبر ۲۰۰۶
مصاحبه با “ادبیات و فرهنگ” درباره رخدادهای ِ سیاسی  و اجتماعی اخیر ایران 

… خودمان را دست کم نگیریم، تنها چیزی که بچه های ایران از ما نمی خواهند و نمی پذیرند این پراکندگی ما در طی سالهای گذشته و فاجعه بار جمهوری اسلامی است.

به فکر اولین و دومین و پنجمین پست و مقام در آینده ایران نباشیم، دوهزارمین پست هم بمراتب سرافرازی و افتخار بیشتری از این غربت و از آن حقارت دارد.

در یکی از نوشته های اخیرم گفتم که شرایط بسیار مشکل است ولی ما هم یک روزی به مانند تمامی جوامع آزاد و پیشرفته، این دوران نابسامانی را پشت سر خواهیم گذاشت و راهی نیست جز قدم گذاشتن عده ای در این گذرگاه ناهموار و خطر آفرین و گرداب بلا. فراموش نکنیم که تنها یک راه وجود دارد و آن هم دست گذاشتن روی زانوهای خودمان است. به خودمان باور داشته باشیم، به قدرت خودمان اعتقاد داشته باشیم و با صداقت قدم برداریم و یادمان باشد در آنروز هم مثل تمامی تجربه های تاریخ معاصرمان مردم ایران به حمایت برخواهند خاست و دیگر در خانه ها نخواهند ماند.

هشداری بخودمان
انرژی هسته ای، بمب اتمی و یا جمهوری اسلامی مشکل کدام است؟
هشدار انجمن پژوهشگران ایران به آن گروه از فرماندهان و افراد سپاه پاسداران که در خط مردمهستند و خود را پاسدار ملت می دانند
برای اینکه ” دیگر نگویند کسی به ما نگفت…”
هشدار: ایران آبستن حوادث بزرگی است و در آستانه انفجار قرار دارد
افتتاحیه کنفرانس “پی آمدهای بیست و پنج سال انقلاب”
 داریوش و انجمن پژوهشگران ایران  در لندن
مصاحبه – ۲۰ فوریه ۲۰۰۴
جغرافیای سیاسی خلیج فارس

رویدادهای چند ساله اخیر در خلیج فارس و کشورهای منطقه و پیوند حیاتی این رویدادها با سرنوشت ایران، انجمن پژوهشگران ایران را بر آن داشت که تاریخ، حال و آینده این مهم را، به مانند دیگر مسائل حاد کشور، مورد بررسی همه جانبه قرار دهد. به همین دلیل از صاحبنظران و دانشمندان ایرانی که در این زمینه دانش و تخصص لازم را دارند خواست تا تاریخچه خلیج فارس، حدود وابستگی آن به ایران و هم چنین مسائل مطرح شده در حال حاضر و نگرش آن برای آینده را در سمیناری مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند. کتاب حاضر، حاوی نقطه نظرهای مطرح شده در این سمینار می باشد.

۱۱ سپتامبر، نظم نوین جهانی و سرنوشت ایران

… کتاب حاضر مجموعه ایست از تفکرات و عقاید متفاوت و گاه متضاد از شخصیت ها و مسئولین سازمان ها و احزاب امروز ایران که همچنان با تمام توان خود به امروز و آینده ایران می اندیشند و لحظه به لحظه و با امید فراوان آنچه را که سالها هدف اصلی خود قرار داده بودند یعنی آزادی و استقلال ایران را پی گیری و تعقیب می نمایند.

…هدف از این گردهم آئی که در موقعیتی حساس در تاریخ منطقه و کشورمان انجام شد، رسیدن به پاسخی واقعی و عملی بود که ایرانیان در داخل و خارج از کشور همواره به جستجوی آن بوده اند...

حکومت و مذهب

… ما مجموعه انسان هایی که با افکار و عقاید متفاوت و ادیان و مذاهب مختلف، در گوشه و کنار این سرزمین مشغول به زندگی هستیم و ایرانی نامیده می شویم، دارای اعتقادات فراوانی هستیم که، افتخار و هم بستگی و موجودیت ایران در سرلوحه آن است. در ایرانی که محل زندگی و سکنای ما ایرانیانست، هیچ ایرانی به لحاظ دین و مذهب، زبان و محل زندگی و روشنی و تیرگی پوست بر دیگری امتیاز و رجحان ندارد و ایرانی تر از آن دیگری نیست …

هویت ملی

… اگر عمیق تر بنگریم، هویت ایرانی، هویت ملی، هویت قومی و هویت مذهبی ما در سرزمینی که زندگی می کنیم در دو دهه اخیر دچار مشکلات بیشتری نیز شده است که قسمت اعظم آن مسائل ایدئولوژیک مذهبی و بقیه بی تفاوتی حاکمیت نظام جمهوری اسلامی به آینده ایران است. چرا که اگر کوچکترین نگرانی نسبت به حفظ و یکپارچگی این سرزمین احساس می شد، در نگرش به مسائل و مشکلات اجتماعی ـ سیاسی و برای ایرانیان نقاط مختلف ایران برخورد دیگرگونه ای وجود می داشت…

… آیا می پذیریم تمامی ما که در گوشه گوشه این سرزمین زندگی می کنیم و در ایرانی که محل زندگی و سکنای ما ایرانیانست، هیچ ایرانی به لحاظ دین و مذهب، زبان و محل زندگی و روشنی و تیرگی پوست بر دیگری امتیاز و رجحان ندارد و ایرانی تر از آن دیگری نیست. فراموش نکنیم که اگر تمام مدت فقط در این زمینه حرف بزنیم ولی نتوانیم بدانها واقعیت ببخشیم، شعاری بیش نخواهند بود و روز به روز هم مسائل و مشکلاتمان بیشتر می شود. مسائل اصلی چیست؟ شاید بتوان با طرح چند سئوال زمینه فکری بیشتری را بوجود آورد …

آینده سیاسی ـ اجتماعی ایران

راه نجات ایران فرار از شعار و پناه آوردن به شعور است. ما ایرانیان خود را نه در حقیقت وجودی خود که در رویاهای خود مجسم می کنیم، اصل مهم اینست که زندگی ما در واقعیت امروز نهفته است. ما چاره ای جز این نداریم که کمی بخود بیائیم و همه چیز را از چشم این و آن نبینیم. از خود گله کنیم که اینهمه ساده اندیش بوده و هستیم و با اینهمه بی اعتباری بین المللی که بناحق برایمان بوجود آمده است، همچنان بدان ادامه می دهیم …

… واقعیت و حقیقت نهفته در زیر پوشش ابرهای بغض و حسد و کینه و دشمنی های بی پایه و اساس و بیشتر احساسی اگر روزی چهره بنماید، بی تردید آنروز، روز آزادی و سربلندی و افتخار در تاریخ کشورمان خواهد بود، آنروز، روزیست که باید ورق زرین دیگری بر تاریخ کهنسال و هویت ملی ایرانیان اضافه کرد و آنروز روزیست که ایرانیان به هیچ فرد، گروه، سازمان و حزبی که بخواهد به ویرانی بنیان های اجتماعی ما بپردازد و یا با وابستگی باین و یا آن قدرت، مانع حرکت های سازنده شود اجازه ظهور و بروز نخواهند داد. با امید به آنروز که دور نخواهد بود…

گذار به دموکراسی

آیا هیچگاه از خود سئوال کرده ایم که بجز دو سه مقام اول و دوم و سوم، پادشاهی، ریاست جمهوری و نخست وزیری، در ایران امروز ما با چنین موقعیت استراتژیک و بیش از ۷۰ میلیون نفر جمعیت حداقل متجاوز از ۲۰۰۰ پست کلیدی وجود دارد که دوهزارمین آنهم بمراتب بالاتر و برتر و قابل ارزش تر از موقعیت بیمارگونه کنونی است، با چنین رنج استبداد حاکمی که هیچیک از ما را بی نصیب نگذاشته است. آیا زمان آن نرسیده است که بخود آئیم، دست بدست هم دهیم و نه شعار، که فکر را جایگزین هیجان و احساس کنیم و آینده ای را برای جامعه خود ترسیم کنیم. نگران نباشیم، اگر بما وصلت نکند. حداقل آیندگان ما، بمانند ما، که امروز از گذشتگان خودمان گله می کنیم، دچار این عذاب وجدان نخواهند بود…